De watergeuzenregatta

Deze missie start op ons hoofdkwartier in Uitgeest. Deze locatie is uitstekend bereikbaar via de A9. Na een briefing onder het genot van koffie en thee ontvangt ieder team een koffer met geheime instructies. De missie gaat nu van start.

De ronkende legervoertuigen staan inmiddels voor u en uw collega's in colonne gereed! Bij het aanschouwen van onze oude voertuigen waant u zich even terug in de tijd.

Onder begeleiding van een teamcaptain starten de teams nu met de rally. De opdrachten en instructies voeren de teams langs de diverse forten en objecten uit de Stelling van Amsterdam, op weg naar het einddoel.

 

Het einddoel

Het einddoel; een prachtig waterrijk gebied… Het "Alkmaardermeer" en het "Uitgeestermeer"!

Op deze meren wordt er getraind in zeilboten, afhankelijk van uw vaardigheden met of zonder begeleiding. Daarna volgt een heuse Regatta (zeilrace)! U zult het in deze titanenstrijd opnemen tegen de overige teams uit uw gezelschap, die de andere boten bemannen.

Wie heeft de beste tactiek en kan de meeste trucs uit de kast halen? Teamwork is bij deze Regatta zeker een must!

Na de finish keert u terug naar de thuishaven. Hier krijgt u namens de korporaal een wijnproeverij aangeboden als blijk van dank voor de inzet (indien bijgeboekt). Nu proeft u de lekkerste wijnen uit Frankrijk!

Nog even blijven genieten van deze heerlijke locatie aan het water? Wat dacht u van een heerlijke BBQ?! Vraag voor alle mogelijkheden direct een informatiebrochure aan.

Dat het u tijdens deze missie maar voor de wind mag gaan!

 

Duur van het evenement: 5 tot 8 uur

Aantal personen:  vanaf 15 t/m 200 deelnemers (meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie middag € 124,00 p.p. (5 uur)

Prijsindicatie hele dag € 164,00 p.p. (8 uur)

 

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

tvl3
tcg4
tbm2
Meer evenementen