Locaties

 

Wij organiseren evenementen door het hele land. Daarbij komen wij op veel locaties en werken wij veel samen met partners. In de kaart hierboven zijn alle locaties weergegeven waar wij komen. Hieronder zijn er een aantal uitgelicht.

 

Sky High Events

Spectaculaire en unieke events, wij zorgen ervoor. Sky High Events verzorgt exclusieve programma’s met een realistisch thema. Events waarbij verschillende activiteiten worden gecombineerd in een veelzijdige missie met een verhaal.
Voor onze uitjes maken we gebruiken van diverse spannende voer-, vaar- & vliegtuigen.

Postbus 3011
3850 CA Ermelo

De vliegtuigen staan bij Vliegveld Teuge

 

 

Fletcher Hotel Spaarnwoude

 

Midden in het rustige natuurgebied en op korte afstand van de bruisende stad Amsterdam, vindt u Hotel-Resort Spaarnwoude. Het is gelegen in het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, paardrijden en watersporten. Het hotel biedt verschillende faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Oostbroekerweg 17
1981 LR Velsen-Zuid

 

Toon locatie in Google

 

 

Paintball Spaarnwoude

Paintball Spaarnwoude is uniek gelegen midden in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude, in de directe omgeving van Amsterdam en Haarlem. Onze velden liggen midden in de bossen en zijn uitdagend ingericht voor een spannende strijd. Na de activiteit kunt u heerlijk ontspannen op de loungebanken aan het strand en genieten van een barbecuearrangement.

Genieweg 44
1981 LN Velsen-Zuid

Toon locatie in Google

 

De Watergeus

De Watergeus is het buitensportbedrijf gespecialiseerd in outdoor activiteiten en evenementen voor scholen, bedrijven, vrienden en familie. Daarnaast hebben we een gezellig eetcafé en terras direct gelegen aan een mooi meertje waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje. Je kunt ons vinden op het prachtige buitenterrein in Spaarnwoude, een natuur- en recreatiegebied in Velsen-Zuid dichtbij Haarlem en Amsterdam.

Genieweg 36
1981 LN Velsen-Zuid

Toon locatie in Google

 

Snowworld Amsterdam

Twee indoorpistes met echte sneeuw, waaronder een beginnerspiste van 100 meter en een steile piste van 230 meter voor gevorderden. Gelegen in recreatiegebied Spaarnwoude, was voorheen Snowplanet.

Heuvelweg 6-8
1981 LV  Velsen-Zuid

Toon locatie in Google

 

Villa Westend

Trendy restaurant gelegen aan de waterkant in Velserbroek. Dagelijks geopend voor lunch en diner.
Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor feesten, borrels en vergaderingen.

Westlaan 41
1991 AL Velserbroek

Toon locatie in Google

 

Jopenkerk

Jopen is typisch Haarlems gebrouwen bier. Met een restaurant en brouwerij in de binnenstad van Haarlem is dit het bekendste biermerk van Haarlem, dat door heel Nederland wordt verkocht. Kom in de Jopenkerk een bierproeverij houden of ga lekker borrelen en dineren.

Gedempte Voldersgracht 2
2011 WD Haarlem

Toon locatie in Google

 

Herberg ’t Vossegat

Wij heten u van harte welkom in de historische T-boerderij: Herberg ’t Vossegat. Bij deze locatie bent u aan het juiste adres om uw bedrijfsuitje, bruiloft, verjaardag of familie-uitje plaats te laten vinden. De feestlocaties ademen de sfeer uit van het boerenleven, maar zijn geheel aangepast naar de eisen om van uw feest een succes te maken!

Buurtweg 8
3888 NE Meerveld (Uddel)

Toon locatie in Google

 

Bilderberg “Résidence Groot Heideborgh”

Gelegen op de Veluwe, decor van zandverstuivingen en buitenverblijven. In dit 4-sterrenhotel staat genieten centraal.

Hogesteeg 50
3886 MA Garderen

Toon locatie in Google

 

Bilderberg Hotel "'t Speulderbos"

Hotel 't Speulderbos is een familiehotel bij uitstek met een fijne speelkamer, ruime familiesuites, maar bied ook veel mogelijkheden voor zakelijke evenementen zoals vergaderingen en bedrijfsuitjes.

Speulderbosweg 54
3886 AP Garderen

Toon locatie in Google

 

Bezoekerscentrum Grebbelinie

Het startpunt voor dé verkenningstocht van Nederland. Ontstaan als verdedigingslinie. Ontdek de geschiedenis van dit gebied in ons museum bij de expositie.

Naast het bezoekerscentrum zit hier ook het restaurant Grebbelounge waar heerlijk gebarbecued of gedineerd kan worden. Ook open voor koffietijd en lunch.

Buursteeg 2
3927 EJ Renswoude

Toon locatie in Google

 

Nationaal Militair Museum

Hét militaire museum van Nederland waar je alles leert over het verleden, heden en toekomst van de krijgsmacht.
Vliegbasis Soesterberg is hier ook gevestigd.

Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest

Toon locatie in Google

 

Zeilschool - Bootverhuur Het Uitgeestermeer

Een prachtige locatie aan het Uitgeestermeer, met een Caribische inrichting en uitstraling. Zeer eenvoudig te bereiken via de A9.

Sluisbuurt 49
1911 BC Uitgeest

Toon locatie in Google

 

Amstelhaven

Amstelhaven Bar & Kitchen is met het grootste vlonderterras van Amsterdam een unieke plek om te genieten van de ondergaande zon en aan te meren met de boot voor lunch en diner.

Mauritskade 1
1091 EW Amsterdam

Toon locatie in Google

 

 

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

ral11
tvl3
var7
Meer evenementen