1 dag Luchtmachttraining

Een spannende geheim agent training met jullie team. Vliegen, navigeren, satellietfoto’s waarnemen, buksschieten en een geheim agent IQ test.

Alle teams zullen deze intensieve geheim agent training doorlopen. Iedereen gaat vliegen, schieten en zijn hersens gebruiken. Je krijgt een outfit passend bij je functie.

Na een korte, bondige briefing voeren de teams opdrachten uit. Op de grond en in de lucht. Iedereen krijgt een taak. Doen jullie het goed dan verdienen jullie punten. Want de teams gaan het tegen elkaar opnemen. Doel en opdrachten zijn hetzelfde.

Doorslaggevend is de samenwerking. Vliegtuigen besturen, spannende opdrachten uitvoeren, genieten van adembenemende uitzichten. Navigeren jullie langs de geplande route en vinden jullie de objecten aan de hand van satellietfoto’s? Goede communicatie is cruciaal in het vliegtuig!

Een schietcursus ontbreekt natuurlijk niet. Jullie leren hoe je met verschillende sniper-buksen omgaat. Verdienen jullie voldoende punten met de beschikbare munitie? Zitten er echte scherpschutters in jullie groep?

De resultaten vernemen de teams aan het einde van deze spannende dag. Welk team heeft de meeste punten behaald en veroverd de felbegeerde “Geheim Agent-Award”?

 

 

Tijd: van 13:00 tot 18:00 (De tijden zijn in overleg aan te passen) 

Aantal personen:  vanaf 20 t/m 180 deelnemers (meer of minder op aanvraag)

Prijsindicatie:  € 165,00 p.p.  excl. btw

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

 

  

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

tbm2
var7
ral11
Meer evenementen