Luxe limousine Event

Altijd al de droom gehad om de weelde van een limousine in het echt te ervaren? Bij ABC Events mag u in het luxueuze gevaarte instappen en van het comfort genieten. Deze zal u in vip-stijl vervoeren voor een ‘gezellig avondje uit’. Maar schijn bedriegt... Ook vips hebben crisis, dus eerst moeten de deelnemers het verdienen om te mogen relaxen. Een routespel, geleid door je smartphone zal de teams te voet sturen richting eindlocatie.

 

Evenement

Zodra de stretched limousines zijn gearriveerd wordt het spannend: stappen er BN’ers uit? Nog veel beter, de champagne staat gekoeld klaar voor het gezelschap en men mag zelf in de limousines plaatsnemen. Proost! De limousines brengen het gezelschap naar het centrum van Haarlem, maar de eindlocatie blijft onbekend. Plotseling springen de monitoren in de limousines aan en volgt er een belangrijke videoboodschap. Zijn de champagneglazen leeg en is de videoboodschap afgelopen? Dan wordt men gedropt, is de luxe beëindigd en is het tijd voor actie; een routespel.

Whatsapp game

De route is afhankelijk van de antwoorden op de vragen, die verkregen worden via Whatsapp. Een smartphone per team is hierbij vereist. Hoe intelligenter het team, hoe korter de route. Welk team heeft de meeste kennis en komt zo snel mogelijk bij de dinerlocatie aan? Zodra alle gasten gearriveerd zijn, kunnen zij aan tafel voor een heerlijk diner. Hier zullen ze nagenieten van de unieke ervaring van de dag!

Start- en eindlocatie

Startpunt ligt bij Velsen Zuid, nabij Haarlem. De opdrachten en instructies brengen de teams naar uw gewenste eindlocatie. Andere locaties zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Duur van het evenement:  4 uur (inclusief diner).

Aantal personen:  vanaf 18 t/m 1000 deelnemers (meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie:  € 149,00 p.p.

 

 

Heeft u een vraag?  Email of Bel ons  023 - 574 83 79

 

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

ral11
tcg4
tvl3
Meer evenementen