Wij

Wat begon als hobby, is uitgegroeid tot een professioneel evenementenbureau. Een gedeelde stoute jongensdroom van twee mannen werd door het bundelen van ieders kwaliteiten werkelijkheid. Inmiddels wordt een breed scala aan kwalitatieve evenementen, bedrijfsuitjes, workshops, quizzen en vrijgezellenfeesten aangeboden.

ABC Events ziet een evenement als dagelijkse opdracht om mensen een mooie en blijvende herinnering te bezorgen.

Compagnons

Sebastiaan Siderius en Gerard de Jong zijn begin deze eeuw begonnen met een tweetal legervoertuigen dat is uitgegroeid tot een indrukwekkend wagenpark. Zij merkten dat een ieder interesse heeft in deze oudgediende wagens en zijn uitjes gaan organiseren. Momenteel verzorgen zij samen met Sarie, stagiaires en evenementenbegeleiders een grote variëteit aan avontuurlijke en actieve evenementen voor grote groepen.

Creatief aanbod

Naast de legergerelateerde evenementen zijn de creatieve breinen het aanbod steeds meer gaan verbreden. Van quizzen in alle denkbare thema’s, tot aan zeilwedstijden op het water. ABC Events denkt in oplossingen voor al uw wensen, en laat onmogelijkheden los ten gunste van de creativiteit. Wij bieden maatwerk: alles kan!

"Wie alle dingen wil ontvangen moet alle dingen loslaten" – Mysticus Meester Eckhart. 

Enthousiaste collega’s

De unieke verhalen achter de evenementen goed overbrengen lukt alleen met enthousiast en goed opgeleid personeel, dat onze passie deelt. Een onvergetelijke dag begint bij de juiste begeleiding en een oprechte glimlach! Elke medewerker begeleidt alleen dingen die hij of zij leuk vindt, zo proberen wij het beste uit onze mensen te halen.

Evenementen

Teambuilding en een beetje competitie staan centraal binnen onze evenementen. Kwalitatieve output binnen groepen mensen valt of staat met een juiste samenwerking. ABC Events bedient grote groepen waarbij kwaliteit dan ook absoluut als kernwaarde geldt. Wij denken creatief mee voorafgaand aan en tijdens uw projecten en organiseren van A tot Z voor u. Door de korte communicatielijnen die wij hanteren kunnen wij snel schakelen en de kwaliteit waarborgen.

 

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

var7
tar1
tcg4
Meer evenementen