Project Lost

Een spannende race tegen de klok, zoekend naar een onbekend en vermist persoon. Met behulp van diverse hulpmiddelen gaat men in teams op zoek naar aanwijzingen. Welk team weet de identiteit en de locatie van de vermiste persoon als eerst te ontknopen? Teambuilding, actie, water en vuur staan tijdens dit evenement centraal! Welk team is in staat het hoofd koel te houden en werkt het beste samen in tijden van nood?

Missie evenement

Er is een persoon vermist. De deelnemers zullen op zoek moeten gaan naar; wie, wat, waar en hoe! Met behulp van blauwe reddingsboten, een schatkaart & een gps zal er gezocht worden naar diverse verborgen aanwijzingen, welke leiden naar de locatie van de verdwenen persoon. Tussendoor zullen de teams voor meerdere uitdagingen komen te staan. Welk team is in staat een kamp op te zetten, een vuurt te maken en echte noodsignalen te ontraadselen?

Het programma

Na uitgebreide instructies gaan de teams de strijd met elkaar aan in diverse “reddingsboten”. Hier start de zoektocht naar diverse coördinaten, leidend naar de vermiste persoon. Op de eindlocatie, het onbewoonde eiland, staat er in het LOST-handboek beschreven hoe er vuur gemaakt moet worden met de gevonden materialen om codes te ontcijferen. Daarnaast dienen er morsecodes ontrafelt te worden om verborgen schatten te vinden, die ergens op een onbewoond eiland liggen.

Winnaar

Na afloop volgt er een prijsuitreiking en mag het team met de beste beoordeling zich de winnaar van Project LOST noemen!

Extra

Om het avontuur feestelijk af te sluiten kunnen wij de avond op diverse manieren voortzetten. Zo is het mogelijk om een wijn- of bierproeverij te houden, te dineren of barbecueën of de avond om te toveren tot een heuse feestavond met dj. Voor alle mogelijke opties kunt u bellen of e-mailen.

 

 

Duur van het evenement: 5 uur

Aantal personen:  vanaf 20 t/m 200 deelnemers (meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie:  € 85,00 p.p.  excl. btw

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

tcg4
var7
ral11
Meer evenementen