Reis om de Wereld

Jules Verne schreef er al over in 1873: een reis om de wereld. In dit book gaat de hoofdpersoon een weddenschap aan, waarbij hij zegt dat hij in 80 dagen de wereld rond zal gaan. Zoals de hoofdpersoon in verschillende landen steeds weer voor uitdagingen komt te staan, zullen de verschillende teams het tegen elkaar opnemen in diverse spellen die binnen de traditionele cultuur vallen van een bepaald land.

 

 

Locatie evenement

Het evenement kan op één van onze standaard locaties of een locatie naar keuze worden uitgevoerd. Dit kan zowel binnen als buiten.

Reis

De gasten worden ontvangen door onze “reisleiders”. Ze krijgen bij ontvangst een heerlijk kopje koffie/thee en iets lekkers. Vervolgens zullen de reisleiders de gasten meenemen op een virtuele reis om de wereld waarbij ze kunnen genieten van verschillende nationale spellen.

Diverse ruimtes zullen omgetoverd worden tot een bepaald land, voorzien van de vlag van het land en leuke eyecatchers. In elke ruimte is er een reisleider aanwezig die de nationale activiteit zal uitleggen, denk hierbij aan bijvoorbeeld; Mexicaans golven, oud-Hollands koekhappen, Amerikaans ultimate frisbee, Engels mega darts, Venezolaans blaaspijpschieten en meer.

Al deze sport en spel activiteiten zijn omgebouwd tot ware teambuildingactiviteiten waarbij samenwerking en tactisch inzicht een grote rol spelen. Het gezelschap wordt in diverse teams verdeeld waarbij er in elk “land” twee teams tegen elkaar strijden om zo het competitie-element te vergroten. Uiteindelijk zal er een team als winnaar met ware wereldkenners uit de bus komen en dit team wordt uiteraard beloond!

 

Duur evenement: 4 uur

Aantal personen:  vanaf 20 t/m 1000 deelnemers (meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie:  € 45,00 p.p. excl. btw

 

Heeft u een vraag?  E-mail of Bel ons  023 - 574 83 79

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

tbm2
var7
tcg4
Meer evenementen