Whatsapp citygame

Voor de echte social animals is er een grensverleggend teamspel midden door de stad of het bos o.l.v. je smartphone, de Whatsapp Citygame. Connected met een mysterieus persoon via Whatsapp worden de deelnemers verzocht eigenaardige en ludieke opdrachten te volbrengen. De ware naam is niet bekend maar kijk uit, want: “niks gaat mij ongemerkt voorbij”.

Game

Nadat elk team zich digitaal gemeld heeft bij de geheime commandant ontvangen ze de eerste coördinaten. Aangekomen bij het juiste punt, zullen ze de eerste opdracht binnen krijgen. Weten ze de juiste oplossing terug te sturen? Dan zullen ze de juiste nieuwe coördinaten ontvangen. Lukt dit niet? Pas dan op, je weet maar nooit waar je naartoe geleid wordt…

Borrel

Na afloop van het evenement is er tijd om een drankje te drinken. Indien gewenst kunnen wij altijd een heerlijke lunch of diner verzorgen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Durft u de strijd aan of heeft u nog vragen? Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

 

Kosten zijn inclusief:

  • Briefing
  • Professionele organisatie en begeleiding
  • Tas met versnaperingen voor onderweg
  • Debriefing & prijsuitreiking.

 

Duur van het evenement:  3 uur

Aantal personen:  vanaf 8 t/m 1000 deelnemers (meer of minder op aanvraag).

 

Prijsindicatie:  € 30,- p.p. in Haarlem, € 35,- p.p. in Amsterdam of Utrecht

 

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

tbm2
tcg4
ral11
Meer evenementen