Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ABC Events is gespecialiseerd in high-end evenementen voor grote groepen. Bedrijfsuitjes met 100, 200, 300 personen: het vergt wat meer voorbereiding dan een groep van 30 personen, maar wij draaien er onze hand niet voor om.

Zo kunnen wij onze Dropzone maar liefst voor meer dan 1000 personen organiseren. Verdeeld in teams gaan de deelnemers op pas om het gebied vast te leggen op een kaart en de vijandelijkheden te noteren, zonder zelf gepakt te worden.

 bedrijfsuitje-voor-een-grote-groep   

 

Onze Jan Soldaat Rally verzorgen wij door heel Nederland en is zeer geschikt voor grote groepen. Wij doen dit in combinatie met de teambuildingsactiviteiten Geschikt of Ongeschikt waarbij de groep wordt verdeeld in twee pelotons die de activiteiten zullen afwisselen. Peloton één start met de rally en peloton twee test hun samenwerking en communicatie skills tijdens de Geschikt of Ongeschikt opdrachten.
Hierna wordt er gewisseld van activiteit. Welk team is er geschikt gebleken voor deze fanatieke missie en strijkt met de eer en gaat naar huis met de overwinning?

Ga de lucht in met een van onze vliegmissies. Tijdens een mooie dag hoog boven in de lucht op zoek gaan naar de Vermiste Generaal. Na een intensieve training en briefing bestuurt u zelf het vliegtuig. De luchtverkenning vindt plaats op aanwijzing van uw teamgenoot.
Hierna zal tijdens de missie op de grond het gebied verder uitgekamd moeten worden om de Generaal in veiligheid terug te brengen.

Bij de Helikopter Dropzone maken de gasten een spectaculaire verkenningsvlucht in een helikopter met zeer ervaren piloot. Vervolgens dienen ze op zoek te gaan naar de vijand als waren verkenners, zonder zelf gesport te worden. In teams van 8 personen gaat men authentieke legervoertuigen in om aan de rand van het vijandelijke gebied gedropt te worden.

 

 

grote-groepen

Naast de teambuildingsopdrachten in het legerthema van Geschikt of Ongeschikt, bieden wij dit ook in verschillende andere thema’s aan. Zo kun je met ons op reis gaan met Reis om de Wereld waarbij het gaat om opdrachten die typisch zijn voor verschillende landen van over de hele wereld (zoals piramides bouwen of levensgroot darten). Of ga terug in de tijd met de Oud-hollandse spellen bij de Elfspellentocht en herbeleef de nostalgie van vroeger met simultaan sjoelen of hoefijzer werpen.

Houdt u meer van luxe? Boek dan het Luxe Limousine Event. Waan je als een celebrity tijdens de limousinerit met champagne. Totdat jullie ineens gedropt worden op een onbekende locatie en de opdracht krijgen om de weg terug te vinden door middel van het uitvoeren van verschillende opdrachten. Wanneer jullie deze opdrachten goed uitvoeren, zullen jullie beloond worden met een heerlijk diner en een drankje of twee.

Wilt u het evenement laten vastleggen en een groepsfoto van de dag ontvangen op canvas, zodat jullie de dag nooit meer vergeten? Wij hebben een huisfotograaf die hier in voorziet. Voor een scherp tarief ontvangt u de foto’s digitaal en een groepsfoto of een foto van het winnende team op canvas.

Mocht je opzoek zijn naar een professionele organisatie die weet hoe je een bedrijfsuitje voor een grote groep moet organiseren dan ben je bij ons op de juiste plek.

Neem contact met ons op en vertel hoe je wilt dat de dag eruit komt te zien.

Wij realiseren het!

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

tvl3
ral11
var7
Meer evenementen